8 Ocak 2011

vayy bee

vayy bee
ilk kez ödül almak süpermiş.Yıllar sonra (daha kaç yıl olduysa :P) madenşeri tarafından gülümseteme ödülüne layık görüldük...Bu metalsan senin için büyük gelişme.. tabi ne kadar hak ettiğimiz tartışılsada yinede teşekkürler kendisine.Bu gazla bundan sonra blogu daha fazla metali gülümsetmek üzere geliştirmeye karar verdim.
Edebiyattan fazla anlamasam da zamanında ve soğuk esprilerde bir ben birde kutup ayıları var şu dünyada :P
imla kurallarının kullanımından oluşabilecek tum hatalar için özür diler ama size hatalıysam ara diye bir numara bırakmıyorum.onun yerine hatalıysam mesaj at tabirini internet aleminde bloglarımızın arka tamponuna kazımayı yeğliyorum .Şu nasıl aktığını bir türlü analiz edemediğim hayatta kendisine deli gibi bağlı olduğum ama genelde kendisini boş işlerde kullandığım için bilgisayarım İnci' den özür dileyerekten burda yeni bir sayfa açıyorum artık.
Bundan sonra seni insanlığa daha yararlı kullanacağım, anime izleme oranımı düşüreceğim,üzerine herangi bir sıvı (kola,çay su vb vb ) dökmemeye çalışacağım ve seni daha çok temizleyeceğime metalistan  ve bu yazıyı okuyan şahitler huzurunda söz veriyorum.
neyse lafı uzatmayayım burayıda daha fazla laf karmaşasına anlam kaymalarına sevk etmeden sadede geleyim.Artık böle boş bir blog ve siteler olmasın kampanyasını kendim başlatıp kendim devam ettirmeye karar verdim.Bu kararıda burda bir sayfanın sonuna kadar sabredip okuayabilecek insanlarla paylaştım.Budur yaniii...Neyse hadi salıcakla kal.Soğuklara dikkat et ve bu yazıyı es kaza bir yerden bulmuş ve okumuşsan devamının geleceğini unutma :P