22 Ekim 2016

Aşka Benzer Uyumak

Dün yine uyumak üzere yatağımın yolunu tutmuşken aklıma gelenleri paylaşayım dedim. 
Efenim aslında bir aşk uyumak. Hatta dünyadaki tüm aşklardan daha fazla bir aşk. Uyuyan insanda Mecnun'dan, Leyla ' dan daha fazla aşık. Daha fazla bağımlı.Şimdi biraz bu aşktan söz edeyim size.
Aşkımızın başlangıç noktası doğduğumuz zaman aslında. Doğumumuz ile birlikte ilk aşk maceramıza başlıyoruz. Belli bir yaşa kadar sürekli uyuyoruz. Anlayacağınız sürekli sevdiğimiz ile beraberiz. Bu da bizim büyümemizi sağlıyor. Sonraları alışmaya başlıyorsun bu aşka. Yine de her akşam tekrar buluşuyorsun sevdiğinle. Bazen fazla geliyor bu aşk ve başın ağrıyor. Sıkılıyorsun. Akşam olunca yine dönüp bırakıyorsun kollarına kendini. Belkide en büyük huzuru on da buluyorsun. Bazen direniyorsun. Aşka mani olmaya çalışıyorsun. Bırakmaya terk etmeye yelteniyorsun. En fazla 1 gün dayana biliyorsun. Sonrasında eskisinden bile daha fazla bir sevgi ile bırakıyorsun kendini ellerine. Yıllar geçse de. Büyüyüp,yaşlansan da yine bırakamıyorsun. Tam tersine daha da fazla ihtiyaç duyuyorsun ona.
Yukarıda anlattıklarım ile bir kıyaslayın kendi aşklarınızı. Hangisi daha gerçek aşk. Hangisi her yaptığına rağmen böyle karşılıksız yanında kalıyor. Hangisi aşk terimine daha fazla uyuyor. Seni asla terk etmeyeceğini bildiğin uyku mu yoksa birinin aramızdakiler bitti dediğinde biten sözde aşklar mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

hmm